Щерката Марая познала комшията в костюма на Дядо Коледа  Все

...
Щерката Марая познала комшията в костюма на Дядо Коледа  Все
Коментари Харесай

Победителката от „Фермата“ Веселка вдига тежка сватба през лятото

Щерката Марая познала комшията в костюма на Дядо Коледа 

„ Все още нямаме дата за сватбата с Велин. След новогодишните празници ще решим по кое време да се оженим, само че сигурно ще е през летните месеци. Това разкри пред „ България Днес “ Веселка Маринова от „ Фермата “.

Веселка стана първата жена, победила във формата, като в същото време бе най-младата участничка. Маринова евентуално е и индивидът, който претърпя най-вече промени след финала на предаването. Тя намира сили да се раздели с колегата си и да се реалокира в Троян. Загърбва тежкия физически труд, на който е била приучена от дете, и стартира нова страница в живота си.

 Веселка ще се омъжи следващата година Веселка ще се омъжи следващата година

Още през юни Веселка разкри за първи път пред вестника, че на 15 август, на Голяма Богородица, ще става младоженка. Риалити звездата трябваше да подписа брак с обичания си – Велин. Маринова показа, че в началото мислели за дребна селска женитба единствено с най-близките хора. Впоследствие се оказва, че имат доста родственици и другари и се обрисува огромно празненство, като наложително в проектите им влиза и църковен брак. Това принуди двамата влюбени да отсрочат сватбеното тържество, с цел да имат повече време за подготовка.

 Младото семейство е в очакване на празниците Младото семейство е в очакване на празниците

„ Със фамилията ми сме на коледно-новогодишна вълна. Мислим за украсата и с неспокойствие чакаме светлите празници, като отстранявам и доста от времето си за работа. Обмислям нов план, който ще започва от 2024-та, само че към този момент го вардя в загадка “, описа пред вестника фермерката.

Маринова показа, че децата й броят дните до Коледа.

„ Малкият ми наследник от дълго време към този момент написа писмо до Дядо Коледа с благопожелание за нова количка. Каките бяха безапелационни, че няма да пишат до Добрия дъртак. Преди години, до момента в който Марая беше дребна, наш комшия се маскира като Дядо Коледа. Марая му дръпна брадата и го позна и от този момент не желаят да пишат писма. Тази година даже са се забавили с избора си на дарове “, показа Веселка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР